go-with-golazo-neg

Fintro Knokke 10k maakt reputatie opnieuw waar!

2_01075655_SISK1854

Op woensdag 1 mei verzamelden 3.000 lopers in de straten en op de zeedijk van Knokke-Heist voor de Fintro Knokke 10k.

Naar goede traditie zijn de lopers op de Dag van de Arbeid aan zet in de populaire badplaats aan de Belgische kust. Voor de editie van 2019 pakte de organisatie uit met een nieuwe aankomstlocatie. Het vertrouwde Olivier Sportstadion was niet beschikbaar wegens verbouwingswerken en dus werd er uitgeweken naar het Schuttersplein.

Niet enkel de recreanten, maar ook enkele toplopers verschenen aan de start in Knokke-Heist. Hachem Migou en Mohamed Agourram, de winnaar van de AG Antwerp 10 Miles in 2018, tekenden present voor het Tensafit Running Team. Ook Nico Algoet en Bart Maene wilden zich tonen in eigen provincie.

Niet alleen de volwassenen konden genieten van het loopfeest. Ook de kinderen konden hun energie kwijt in de Alpro Kids Run. Daarnaast konden ze in het Alpro Kids Village genieten van onder meer springkastelen en kinderanimatie, onder begeleiding van tovenaars, feeën en stoere mariniers. Foto’s van de Alpro Kids Run kunnen via www.alprokidsruns.be opgevraagd worden aan de hand van de borstnummers.

Samen met de partners van de Fintro Running Tour bood de Fintro Knokke 10k een aantal extra’s aan voor de deelnemers. Zo waren er de Tempo-Team Pacers, een team van tempomakers die de lopers begeleidden op de 10 km, en was er een Tempo-Team massagestand met ervaren masseurs. Bovendien werden na de finish alle (meerderjarige) deelnemers getrakteerd op een Brugse Zot of Sportzot (zonder alcohol).

Het volgende event in de Fintro Running Tour zal op 12 mei in Brugge plaatsvinden. Dan zal onder meer Europees marathonkampioen Koen Naert deelnemen aan de Fintro Dwars door Brugge. Vergeet je zeker niet in te schrijven!

Deel dit bericht