go-with-golazo-neg

Knokke-Heist opnieuw loopcentrum van de Kust

knokkepers

Komende woensdag 1 mei veroveren 3000 lopers opnieuw de straten en zeedijk van Knokke-Heist tijdens de Fintro Knokke 10k! Zo kroont de populaire badplaats zich opnieuw tot dé loopstad van de Kust. Inschrijven is nog mogelijk!

Traditiegetrouw zijn de lopers aan zet in Knokke-Heist op de Dag van de Arbeid en dat is dit jaar niet anders. Dankzij tal van animatie, de feestdag én het zachte lenteweer belooft de Fintro Knokke 10k 2019 een uniek loopfeest te worden. Dit jaar pakt de organisatie uit met een nieuwe finishlocatie. Wegens verbouwingswerken is het vertrouwde Olivier Sportstadion niet beschikbaar en wordt er uitgeweken naar het Schuttersplein in de Jan Devischstraat. Warming-up is wel nog mogelijk op het 2de voetbalveld naast Sporthal De Stormmeeuw.

Voor recreanten én toplopers

Voor heel wat toplopers is de Fintro Knokke 10K een vaste waarde in hun agenda en dat is niet anders voor het Tensafit Running Team met speerpunten Hachem Migou en Mohamed Agourram. Vooral die laatste naam zal een belletje doen rinkelen. Agourram kroonde zich in 2018 tot winnaar van de prestigieuze AG Antwerp 10 Miles. Al zullen Nico Algoet en Bart Maene in eigen provincie ook hun beste beentje voorzetten!

Ook heel wat snelle dames zullen strijden voor de zege. Met Kim Geypen komt de winnares van 2018 aan de start. Geypen krijgt stevige concurrentie van onder meer Annelies Deketelaere, Hetty Boons, Nancy De Baene en Stefanie D’Haen.

Kinderen boven!

De Fintro Knokke 10k wordt niet alleen een loopfeest voor volwassenen, ook de kinderen worden stevig in de watten gelegd. Naast de Alpro Kids Run wordt er ook een heus Alpro Kids Village uit de grond gestampt. Dankzij springkastelen, kinderanimatie en grime kunnen de kids hun hartje ophalen. Dit alles onder begeleiding van tovenaars, feeën en stoere mariniers!

Service voor de deelnemers

Samen met de partners van de Fintro Running Tour biedt de Fintro Knokke 10K heel wat extraatjes aan voor de deelnemers: zo zijn er de Tempo-Team Pacers, een team van tempomakers die de lopers begeleiden op de 10 km en is er een Tempo-Team massagestand met ervaren masseurs. Bovendien worden na de finish alle (meerderjarige) deelnemers getrakteerd op een Brugse Zot of Sportzot (zonder alcohol).

Deel dit bericht