go-with-golazo-neg

Sterk deelnemersveld voor Fintro Knokke 10k

deelnemersknokke10k

Op 1 mei veroveren 3000 lopers opnieuw de straten van Knokke-Heist tijdens de Fintro Knokke 10k. Naast heel wat recreanten die deze manche van de Fintro Running Tour combineren met een dagje zee komt ook een aardige selectie van snelle mannen en vrouwen aan de start!

Voor heel wat toplopers is de Fintro Knokke 10K een vaste waarde in hun agenda en dat is niet anders voor het Tensafit Running Team met speerpunten Hachem Migou en Mohamed Agourram. Vooral die laatste naam zal een belletje doen rinkelen. Agourram kroonde zich in 2018 tot winnaar van de prestigieuze AG Antwerp 10 Miles. Al zullen Nico Algoet en Bart Maene in eigen provincie ook hun beste beentje voorzetten!

Ook heel wat snelle dames zullen strijden voor de zege. Met Kim Geypen komt de winnares van 2018 aan de start. Geypen krijgt stevige concurrentie van onder meer Annelies DeketelaereHetty BoonsNancy De Baene en Stefanie D’Haen.

Service voor de deelnemers

Samen met de partners van de Fintro Running Tour biedt de Fintro Knokke 10K heel wat extraatjes aan voor de deelnemers: zo zijn er de Tempo-Team Pacers, een team van tempomakers die de lopers begeleiden op de 10 km en is er een Tempo-Team massagestand met ervaren masseurs. Bovendien worden na de finish alle (meerderjarige) deelnemers getrakteerd op een Brugse Zot of Sportzot (alcoholvrij).

Deel dit bericht